Hoppa till innehållet

Palmstone drop - onsdag kl. 09:30

Varukorg

Din varukorg är tom

Artikel: De bästa jordningstipsna!

De bedste Grounding tips!

De bästa jordningstipsna!

Jag har alltid haft oerhört svårt att bevara grundstötningen. Mina tankar och idéer har flugit runt huvudet på mig, och jag har haft stor krångel genom branding min kropp, och när jag har märkt att det har varit negativa. Skada i axeln. Spänningshuvudvärk. Skada i mitt bäcken. Tarmarna som retas. Stäng av det jag har inte talat speciellt snyggt om eller till min kropp. Det har alltid varit irriterande, bälte, varför kunde det inte ...

Det var inte förrän för helt nytt som jag blev medveten om att jag har lärt mig bara att känna min paintrop. Att jag inte känner igen alla medfödda gåvor och mirakel varje dag händer i min kropp, eftersom jag upp i mitt huvud bara märker det negativa.

Alla negativitet raser mer negativitet, sätter den ut som ångest och spänningar, som bara häckar ännu mer negativitet och varumärket av smärtan.

Och här får grundstötning så in i bilden!

Min traumetheapist rekommenderade mig att börja titta på min jord och min andning. Och en gång tror att även om jag arbetar varje dag för att ge råd och vägleda människor i en alternativ livsstil, jag var på botten. Jag kan helt enkelt inte vet var du ska börja.

Lyckligtvis, i den otroligt lyckliga situationen, är jag genom mitt instagram, jag kan nå en hel del inspirerande, kloka människor.

Över 100 olika idéer har råd och erfarenhet delats och jag har kokat ner det till en liten lista över vad rekommenderades mest.

Naturligtvis finns det inte en faciff lista, men jag tycker det är så trevligt med ett ställe att börja. Då kan du alltid arbeta där, sortera, välja och välja.


Jordtips, tricks och bra råd!

Meditation och andning

Jordning meditation:

 • Hitta en plats där du kan sitta, så fötterna rör marken och ryggraden är lång. Andas djupt, ända ner till roten chakra tills du upplever inre lugn. Visualisera att det från dina fötter går rötter långt ner i marken. När rötterna är långt, djupt ner, dra sedan en djupröd färg genom rötterna och låta färgen fyller hela kroppen

Andas:

 • Låga regler för dig själv när under dagen kan du ta några djupa andetag ända ner i roten chakra. Till exempel när du håller tyst för rött i trafikljusen.

Bodyscan:

 • Speciellt appen Huvudutrymme rekommenderades

Natur

 • Långa promenader i naturen, företrädesvis barfota. Har fokus på fötterna och andningen
 • Gå ut när det regnar om temperaturen tillåter, då utan för mycket kläder, så du kan känna dropparna på din hud
 • Kramträd!
 • Sätta dig under ett träd och visualisera hur du slår fötter som trädet

Jordning

 • Jordning är en princip som handlar om att länka sig fysiskt med jorden och därmed uppnå läkning. Hela Jord Principen bygger på vetenskapliga studier och biologiska reaktioner, men kräver ett inlägg för sig själv. Fram till dess finns det ett hav av bra artiklar, guider och studier om gamla goda Google

Chakra arbete:

 • Fokus på utfodring ditt root chakra med en massa röda mat, och med röda och bruna energi verktyg och röda visualiseringar

Kristaller och energi verktyg:

 • Black tourmal.
 • Aragonit
 • brända Citrin
 • tiger öga
 • Rökkvart
 • Lavendelolja på huvudkudden och handleden
 • Sage (tips! Rengör dig under fötterna) och Palo Santo

Bliv inspireret

LÆS MERE

How to: Gua Sha og Face Roller

Hur: guasha och ansikts Roller

Jag är stolt över att äntligen erbjuda den finaste Gua Shas och ansikts Rollers produceras etiskt och i den finaste, handslipade kvalitet. Den urgamla kinesiska behandling har verkligen vunnit hjär...

Läs mer
Krystal Kit Guide: Sådan bruger du dit nye kit!

Crystal Kit Guide: Så här använder du din nya kit!

Hur använder jag min nya kristall kit? Det enklaste svaret skulle vara: Som du känner för att! Kits'ne görs vid behov. Så sömn-kit om du behöver bättre sömn, själv love kit få lite mer själv k...

Läs mer